Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Manyas'ta sokak köpeklerine kısırlaştırma operasyonu

Manyas

Manyas Belediyesi'ne kardeş belediye Beylikdüzü veteriner ekibi tarafından ilçedeki 50 sokak köpeğinin kısırlaştırılması ve tedavileri yapıldı.

Manyas Belediyesi’ne kardeş belediye Beylikdüzü veteriner ekibi tarafından ilçedeki 50 sokak köpeğinin kısırlaştırılması ve tedavileri yapıldı.
Manyas hayvan barınağında ilçe merkezinde ki sokak köpekleri toplanarak, tedavileri yapılıp kısırlaştırılma işlemi uygulandı.
Manyas Belediyesi ile kardeş belediye olan İstanbul-Beylikdüzü Belediyesinden gelen veterinerler tarafından ücretsiz olarak sokak hayvanlarının tedavileri ve bakımları yapıldıktan sonra kısırlaştırılıp, küpelenerek bulundukları ortama salıverildiler.
Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın "Sokak hayvanları da doğanın bir parçası, belediye olarak hayvan barınağında onları sürekli gözetim halinde tutuyoruz, bir personelimiz sürekli barınakta ki sokak hayvanlarının bakımları ile ilgileniyor. Sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda bakımlarının yapılması için yeni bir barınak yapmayı amaçlıyoruz. Ben bizlere bu konu da gerekli yardımı yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`na ve ekibine teşekkür ediyoruz."dedi.
Barçın, bundan böyle rutin bir şekilde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağı ekiplerince ilçede kısırlaştırma ve tedavi işlemlerinin devam edeceğini açıkladı.
Haber : Süleyman Özaydın



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı